Maj månad är en intensiv månad när man jobbar med stadsodling, därför har bloggen inte blivit uppdaterad på länge. Däremot har det lagts ut bilder och små berättelser på Facebook-sidan Stadsodling Borås. Gå gärna in och titta.

Nu har alla lotter hittat en odlare, inklusive på Övre Solvarv, och det har redan börjat komma upp både potatis, lök och kryddor.

Dessutom har över 50 stycken hushåll fått en pallkrage och kommit igång med den. Väntar du fortfarande på din? Lugn, den kommer inom kort. Kunde du inte vara med på mötet när kontrakt skrevs för pallkragen? I så fall kommer kontraktet på posten, inklusive ett svarskuvert.

Ni är väldigt välkomna att skicka bilder till anna@ekovera.se på er odling, som då kommer läggas ut på bloggen och facebooksidan. Glöm inte skriva vem som tog fotot bara.

Ni får också gärna berätta om er odling, knep ni har och vill dela med er eller varför just du vill odla.

SamordnarAnna tackar för en otroligt lärorik och givande vår!Alla små anekdoter och historier jag fått ta del av är jag väldigt tacksam för. Jag är mer övertygad än någonsin att:

* Odling är glädje och gick något snett kan man alltid försöka igen.
* Så våga försöka och testa men glöm inte att man kan ta hjälp av andra.
* Odling är ordlös kommunikation som korsar språk, där man delar en gemensam upplevelse.

Mitt uppdrag börjar närma sig sitt slut men det går fortsatt att få tag på mig, även över sommaren. Det kommer gå att ringa men säkrast är via mejl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *