Onsdagen den 9 mars samlades odlare på Vi-kontoret, för att träffas och få ta del av ny information kring säsongen.

Det är samma regler på Hässleholmen som på Norrby, så även där gäller numer regeln en lott per hushåll och att i år är sista året kontrakt skrivs på, för sedan är det kopplat till ditt kontrakt hos AB Bostäder i Borås och förlängs tills du säger upp den. Det innebär också att om du flyttar från AB Bostäder, eller från Hässleholmen, sägs din odlingslott upp.

Men de som bor på Solvarvsgatan har fortsatt rätt till sin lott, fast det numer är Victoria Park som är ert bostadsbolag. Det innebär också att Victoria Park är de som i fortsättningen har hand om lotterna på Marklandsgatan och Övre Solvarv, med hjälp av Hyresgästföreningen.

Nytt för i år är att Nedre Solvarv kommer få en till vattenkran, vilket också kommer ge bättre tryck på vattnet. I år kommer ingen avgift för vattnet tas ut men en mätare sätts på kranarna för att ta reda på hur mycket vatten som går åt.

One thought on “Information för Hässleholmen

  1. Hej! Min mor Aghdas Vahid(360827-0041) bor på Våglängdsg.77 bottenvåning! Hon går med rullator, är 82 år! Hon kan inte böja sig och vill ha det högre upp till planteringen på hennes balkong! Tacksamt att hjälpa henne och gör henne glad! Mvh/ Parvin Radjabi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *