Att odla i pallkrage är ett enkelt sätt att odla som blivit alltmer populärt. AB Bostäder i Borås vill uppmuntra odling för alla de hyresgäster inom vårt bestånd som är intresserade och erbjuder därmed att få hyra en pallkrage.

Det är en pallkrage/hushåll och den kostar 50 kr/år. Precis som om du hyr en parkeringsplats eller liknande kopplas den till ditt lägenhetskontrakt och du behöver skriva kontrakt. Ifall du inte önskar fortsätta nästa säsong måste du säga upp den och den sägs upp ifall du flyttar. Vår personal kör ut den på plats. Det ingår jord.

Dock är det alltid i slutändan AB Bostäders i Borås personal som avgör ifall det finns en lämplig placering och du kan bli nekad ifall det av olika anledningar anses olämpligt att placera den där du önskar. Det är också upp till odlaren att hitta en passande lösning för vattentillgång även om vi hjälper till i den mån vi kan.

Första utkörningstillfället är den 19 maj så anmäl intresse före den 16e. Vi har även ett utkörningstillfälle den 26e maj för dem som anmäler intresse efter det datumet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *