Det är högsäsong för odlingen och det grönskar för fullt. En rad grödor är redo för skördning, alltifrån kryddor så som mynta, koriander och persilja men även lök, bönor och en och annan gurka. Det är också en mångfald av färger från blommor och surr från humlor och bin.

Människor möts på odlingslotterna. Vissa börjar sin dag där, sittandes med kaffekoppen. Andra träffas där och hjälper tillsammans till att hålla lotterna välskötta och i ordning. Det är tydligt att många odlare är stolta över sina lotter. Med rätta tycker vi från AB Bostäder i Borås och vi applåderar över hur fint det hålls. Nedan ser ni bilder från våra odlingsområden. Har ni frågor eller undrar något är ni välkommen att höra av er till projektledare Anna. Mejl: anna.kjellberg@bostader.boras.se, Telefon: 076 627 92 6

Fotograf:

Karin Kjellberg (Billdal, Dalbo, Bohus/Östgöta, Sjöbo, Tunnland)

Anna Kjellberg (Tunnland, Solvarv, Östeken)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *