Årets odlingssäsong har nåt sitt slut. Odlingslotterna är städade och iordningställda inför vintervilan, även om det fortfarande blommar på sina ställen och det finns gott om kryddor och andra godsaker att fortsatt skörda ett tag till.

Solrosor på Östgöta/Bohus

I samband med Norrbydagen den 26 augusti hade vi prisutdelning för att premiera sex stycken odlare som utmärkt sig lite extra. Tre stycken pristagare fick ett presentkort att använda för att satsa under nästa säsong, och sedan kunde vi inte låta bli att ge en prisbok till ytterligare tre odlare. Egentligen finns det långt många fler duktiga odlare och fina odlingslotter och vi på AB Bostäder i Borås är stolta över dem alla.

Nu tar vi paus en stund, men i det tysta pågår planering inför nästa säsong. Hos odlarna drömmar och förberedelser för den egna lotten. På AB Bostäder i Borås om att kunna tillmötesgå en del av de önskemål vi fått till oss, samt ett väldigt spännande projekt som vi tror kan bli fantastiskt!

Jurygruppen bestående av personal från AB Bostäder reste runt och hade en väldigt trevlig eftermiddag med att besöka alla lotter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *