Var med och påverka Hässleholmens nya stadsodling och aktivitetspark.

Tillsammans ska vi skapa en mötesplats för olika åldrar. En plats som välkomnar alla som vill umgås och aktivera sig. Här kommer det finnas ett 20-tal permanenta odlingslotter. Det kommer också finnas en lekplats och en spännande aktivitetspark.

Vi bjuder nu in alla intresserade som bor på Hässleholmen att vara med och påverka hur detta odlings- och lekområde ska bli.

På mötet inleder vi på AB Bostäder med att informera om både odlingslotterna och aktivitetsparken. Sedan är du välkommen att framföra dina önskemål och åsikter. Du kanske funderar på hur odlingsområdet ska se ut, antalet lotter, deras storlek och hur många av dem som ska vara tillgänglighetsanpassade? Eller så vill du bara komma och lyssna och få reda på vad som är på gång.

Varmt välkommen.

Dag: 12 februari
Tid: Kl. 18
Plats: Mötesplats Vi-Hässleholmen, Våglängdsgatan 5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *