Det har, trots värmen, varit en grönskande sommar i våra odlingsområden.

Våglängdsgatans odlingsområde hann bli klart och det tog inte lång tid innan odlare fått lotterna att bli prunkande. Den 18 augusti invigs lek- och aktivitetsparken som finns i direkt anslutning till odlingsområdet. Välkommen dit! AB Bostäder bjuder på fika.

På Tunnlandsgatan har det blivit fem nya kacklande boenden, nämligen hönor. Billdalsgatan rustades upp i våras och det blev ett bra lyft! Även våra två andra områden på Norrby, Östgöta/Bohus och Dalbogatan har det växt bra. På Klintegatan, Sjöbo, blev det en lott tom under sommaren men de övriga fylldes med både grönsaker och blommor.

Östekens odlingsområde blev tyvärr utan satsning iår men odlarna gjorde vad de kunde utifrån förutsättningarna. Vi kommer jobba vidare med området och håll utkik efter mer information om du är intresserad, både att bli odlare eller bara nyfiken på vad det kommer bli.

Vi åkte runt en jury från bolaget v. 31 för att bestämma vilka odlare som vinner pris i år. Inte ett lätt uppdrag då det finns så många vackra odlingslotter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *